Indtast dit søgeord

Reklame:
Børn og graviditet

Børn og graviditet

Vores børn er det vigtigste, vi har. I denne del af Doktorn.com har vi samlet information om børns sundhed og velvære.

Alt om ADHD – hvad er ADHD?
2 marts, 2022 Børn og graviditet

Alt om ADHD – hvad er ADHD?

Overaktivitet, impulsivitet og opmærksomhedsproblemer er typiske symptomer på ADHD. Bivirkninger af diagnosen kan være dårlig appetit på grund af medicinen, nedsat social kontakt og problemer på studiet eller jobbet.

Graviditet, uge 1-12 – første trimester
5 april, 2022 Børn og graviditet

Graviditet, uge 1-12 – første trimester

Menstruation er en blødning fra livmoderen. Cirka 14 dage efter menstruationen får man normalt ægløsning, og så er det muligt at blive gravid. Der skal være et modent æg i æggelederen samt sædceller, for at en befrugtning kan finde sted. Sommetider kommer der alligevel ingen graviditet, og det kan skyldes forskellige ting. Man kan få hjælp, hvis man er ramt af ufrivillig barnløshed. Graviditeten inddeles som regel i tre dele – de såkaldte trimestre. Det første trimester varer til og med uge 14; det andet trimester til mellem uge 15 og 28, og det tredje trimester varer fra uge 29 til fødslen.

Skarlagensfeber. Symptomer, smitte, behandling
13 marts, 2016 Børn og graviditet

Skarlagensfeber. Symptomer, smitte, behandling

Skarlagensfeber er en almindeligt forekommende børnesygdom. Tidligere var sygdommen meget frygtet, fordi den var dødelig, men i dag kan skarlagensfeber behandles med antibiotika. Symptomerne på skarlagensfeber er bl.a. at barnet får et knopret udslæt som klør, giver feber, hovedpine, halsbetændelse og indimellem kvalme.

Reklame:
Reklame:
Reklame: