Indtast dit søgeord

Reklame:
Sex og samliv

Sex og samliv

Her har vi samlet information om sex og samliv. Læs artikler, se film og få nyheder samt se spørgsmål og svar om sex- og samlivsområdet.

Hepatitis C, smitte, symptomer, diagnose, behandling

Hepatitis C, smitte, symptomer, diagnose, behandling

Hepatitis C er en virus, der smitter gennem blodet. Hvis man rammes af sygdommen, risikerer man at udvikle gulsot, skrumpelever og levercancer. Med nye lægemidler er mulighederne for at helbrede denne kroniske sygdom øget betydeligt. Derfor kan det være vigtigt for patienter, igen at søge læge for at diskutere en egnet behandling.

HIV/AIDS
21 april, 2016 Sex og samliv

HIV/AIDS

Aids er en infektionssygdom, der forårsages af en virus, HIV (Human Immundefekt Virus). Forskningen på dette område er nået rigtig langt, og selvom HIV stadig er uhelbredelig, kan man nu behandle sygdommen med blot en enkelt pille om dagen, så patienten får et normalt liv på trods af sygdommen. Den bedste måde at beskytte sig mod HIV/aids ved seksuel kontakt, er ved at anvende kondom. 

Reklame:
Almindelige kønssygdomme. Symptomer.

Almindelige kønssygdomme. Symptomer.

I denne artikel  fortæller vi mere om den kedelige side ved seksuelle kontakter, nemlig kønssygdomme. Du kan læse kort om de mest almindelige kønssygdomme, samt om hvad du gør hvis du har - eller har mistanke om at du har - en kønssygdom.

Impotens – der findes behandling
27 april, 2016 Mandens helbred

Impotens – der findes behandling

Impotens (erektionsproblemer) er som oftest enkelt at behandle, da årsagen hyppigt er en anden fysisk skavank. Har man haft impotens i en længere periode, er patientens personlige forhold også relevant at inddrage både for at finde årsagen, men også kuren.

Gonoré. Symptomer og behandling
29 april, 2016 Sex og samliv

Gonoré. Symptomer og behandling

Gonoré er en seksuelt overført sygdom, som skyldes bakterier i urinrøret og skeden, men den kan også opstå i endetarmen eller svælget. Bakterierne kaldes gonokokker. De mest almindelige symptomer er en brændende følelse når man tisser og udflåd (for kvinder). Hvis sygdommen ikke behandles, kan det i værste tilfælde medføre, at man bliver steril senere i livet. 

Reklame:
Reklame: