Indtast dit søgeord

Reklame:
Kvindens helbred

Kvindens helbred

Her finder du artikler og film om knogleskørhed, PMS, p-piller, overgangsalderen, ufrivillig vandladning og andet, der vedrører kvinder.

Thalassæmi – årsag, symptomer og behandling
20 marts, 2024 Hjerte og kar

Thalassæmi – årsag, symptomer og behandling

Thalassæmi er en samlet betegnelse for flere arvelige sygdomme, som påvirker de gener, der koder for hæmoglobin. Det kan føre til blodmangel – anæmi – i forskellige grader. Det er en daglig kamp at leve med sygdommen med mange medicinske, økonomiske og sociale udfordringer.

Luft i maven
2 marts, 2022 Bedre liv

Luft i maven

Luft i maven er helt naturligt og noget, som alle oplever ind imellem. Der er forskellige grunde til, at vi får luft i maven. Blandt andet kan maven ganske enkelt være ude af balance. 

Reklame:
Kløe i underlivet
2 marts, 2022 Kvindens helbred

Kløe i underlivet

Svie, kløe og irritation i underlivet er noget så ubehageligt og irriterende. Ofte skyldes ubehaget en svampeinfektion, men lige så ofte skyldes kløen en forstyrrelse i skedens normale bakterieflora – en såkaldt bakteriel ubalance.

Klimakteriet – symptomer, årsager og behandling
5 april, 2022 Kvindens helbred

Klimakteriet – symptomer, årsager og behandling

Klimakteriet er en naturlig del af aldringen og starter ofte med forandrede menstruationer. Det sker normalt, når du har passeret 45-års-alderen. Næsten 75 procent af alle kvinder, der gennemgår klimakteriet, har gener såsom tørre slimhinder og svedeture. Man behøver dog ikke finde sig i generne resten af livet, for det er muligt at få hjælp.

Reklame:
Reklame: