Indtast dit søgeord

Reklame:
Kræft

Kræft

Kræft. Kræft er et følsomt ord, der kan bringe meget smerte og nervøsitet, når lægen nævner det. Her kan du blandt andet læse artikler om bryst- og prostatakræft, som er de to mest almindelige former for kræft.

Alt om brystkræft
2 marts, 2022 Kræft

Alt om brystkræft

... Brystkræft er den mest almindelige kræftform hos kvinder. Her kan du læse om de tegn, du skal være opmærksom på, hvor du skal henvende dig, hvis du har mistanke om brystkræft, og hvad du som pårørende kan overveje.

Alt om lungekræft
2 marts, 2022 Kræft

Alt om lungekræft

Lungekræft er en af vores mest almindelige kræftformer, og sygdommen rammer et stort antal danskere hvert år. I denne artikel fortæller vi dig mere om årsager, behandling og ny forskning, der giver håb til personer, der er ramt af lungekræft.

Leukæmi (blodkræft)
5 april, 2022 Kræft

Leukæmi (blodkræft)

Leukæmi er fællesbetegnelsen for forskellige typer kræft i knoglemarven. Det er i knoglemarven, at blodet dannes. De forskellige typer leukæmi er inddelt i forskellige grupper. En af grupperne omfatter akut leukæmi, som er en meget alvorlig sygdom, der skal behandles hurtigt. En anden gruppe er kronisk leukæmi. Denne type kræft kan man ofte have længe, uden at man på noget tidspunkt har symptomer.

Reklame:
Sikker solbadning, hudkræft, beskyttelse, diagnose
19 februar, 2016 Hud og hår

Sikker solbadning, hudkræft, beskyttelse, diagnose

Huden har et naturligt solfilter - lær dig selv at anvende det rigtigt og sol dig sikkert! Sol i små doser er godt, men den solbrændthed, som er så eftertragtet, er egentlig hudens eget forsøg på at beskytte sig mod sollysets skadelige effekt i cellerne.

Prostatakræft
5 april, 2022 Kræft

Prostatakræft

Hvert år får cirka 10.000 mænd i Sverige konstateret prostatakræft, og 2.500 dør af det. Det gør prostatakræft til Sveriges mest almindelige kræftsygdom. Jo tidligere sygdommen opdages og behandles, desto større er chancen for, at man bliver rask.

Reklame:
Reklame: